Over mij

Over mij

Thomas van der Kammen

Thomas van der Kammen

Als freelancer / zzp-er ben ik begonnen om mensen en bedrijven hun visie online voort te zetten. Met jaren ervaring in de online wereld zijn de mogelijkheden groot. En geen droom te klein.

Het creëren van websites is voor mij met de basis begonnen in 2001 als hobby. Ik heb hierin mijn kennis als autodidact vergaart en deze door de jaren heen uitgebreid.

Op een gegeven moment kreeg ik de kans om een opleiding te volgen zodat ik van mijn hobby mijn werk kon maken. En deze kans heb ik uiteraard niet laten schieten.

vdK Online

Mijn doel is om jou of jouw bedrijf online vindbaar te maken en te houden zodat je gemakkelijker bereikbaar bent voor je (toekomstige) klanten.

Uiteraard probeer ik ook met je mee te denken waar nodig, om zo een succesvolle website of webshop op te zetten.

Daarnaast ben ik als full-stack developer en software test engineer ook in te zetten indien u als internetbedrijf handen te kort komt.

Company logo

Mijn kennis

Company logo

Zoals vermeld heb ik een brede full-stack kennis in front-end en back-end. Maar wat houdt dit in?

In de front-end beschik ik over de nodige kennis in de HTML5, CSS3, JavaScript, XML.

Ook ben ik bekend met bootstrap 4.*, jQuery, AJAX, Json, Node.js.

In de back-end beschik ik over de nodige kennis van PHP 5.*, 7.* en MySQL Databases

Ook is er de nodige kennis in Wordpress. Dit CSM systeem bevat vaak al enkele standaard elementen. Echter is dit ook gemakkelijk uit te breiden.

Vaak wilt u ook goed gevonden worden in zoekmachines. Met Search Engine Optimalisatie (SEO) bestaad de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt en hierdoor meer bezoekers op uw website landen. Wij hebben daarom ook de kennis in SEO.

Naast deze programmeertalen, bezit ik ook wat kennis in Java. Deze kennis ben ik hobbymatig ook aan het uitbreiden.